5 maanden cursus

In 5 maanden zwemdiploma A !

Twee keer per jaar start de 5-maandencursus voor het A-diploma. In november en in april. Je kind krijgt 5 maanden lang 1x per week zwemles. Je kunt bij de inschrijving kiezen voor een vaste lesdag en tijd.

De zwemles duurt 2 uur, halverwege is er 10 minuten pauze. Rond het zwembad staan stoelen klaar voor de kinderen. Daar kunnen ze samen iets drinken. Na afloop van de 5 maandencursus zwemmen de meeste kinderen af voor het A-diploma. Voor het afzwemmen huren we het wedstrijdbad van het KNZB bad in Zeist. Om je kind te laten wennen aan dit zwembad, gaan wij hier voor het afzwemmen een keer proefzwemmen.

Diplomagarantie

Als je kind nog niet kan afzwemmen, zijn er vaak maar een paar extra zwemlessen nodig. Deze vervolglessen worden gegeven op dinsdagmiddag of in de eerstvolgende schoolvakantie. De vervolglessen vallen onder de diplomagarantie. Dat betekent geen extra kosten tot je kind heeft afgezwommen voor het A-diploma.

Persoonlijke aandacht

De instructeurs van Zwemschool Water & Ko zijn zeer ervaren in het organiseren en begeleiden van versnelde zwemcursussen voor het A-diploma. Per 8 kinderen is er een vaste instructeur met de kinderen in het water. We geven veel persoonlijke aandacht tijdens de begeleiding. De laatste 10 minuten van iedere zwemles mag je komen kijken! Zo kan je zien hoe het gaat met de vorderingen van je kind en is er altijd gelegenheid om vragen te stellen aan de instructeurs.