Skip to content
Zwemschool Water&Ko

C diploma

Vakantiecursus C

In sommige schoolvakanties organiseren wij snelcursussen voor het C-diploma. Dagelijks 2 uur zwemles en aan het eind van de week afzwemmen!

Data en Tijden

Vakantiecursus

Tarieven

NaamA DiplomaB DiplomaC Diploma
5 maandencursus€ 805,- (aanbetaling € 50,00)n.v.t.n.v.t.
3 maandencursusn.v.t.€ 280,00€ 295,00
vakantiesnelcursus€ 905,- (aanbetaling € 50,00)€ 280,00€ 295,00

* Deelnemen aan een zwemcursus B kan als je kind in het bezit is van zwemdiploma A.
* Deelnemen aan een zwemcursus C kan, als je kind in het bezit is van zwemdiploma B.
* Bij gelijktijdige deelname aan een cursus voor het zwemdiploma A, geldt bij het 2e en volgende kind uit hetzelfde gezin, een korting van € 50,00. Dit geldt niet bij diploma B en C.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Beste Oscar, Yvonne, El, Wim en alle andere collega’s, Met het zwemdiploma C van onze jongste vandaag, komt er na zes jaar een einde aan zwemlessen bij jullie. Onze 4 kinderen hebben altijd allemaal met enorm veel plezier bij jullie gezwommen en van de lessen genoten. Ze hebben zich altijd gezien gevoeld en het vertrouwen gekregen om zich tot kleine zwemkampioentjes te ontwikkelen. Zwemles was eigenlijk altijd gewoon leuk! We hebben zes goede jaren bij jullie gehad. Dat alle vier onze kinderen bij jullie les hebben gehad, zegt feitelijk alles over ons vertrouwen in jullie. Kortom, dank voor al die jaren! Veel succes verder en ga vooral zo door! We zullen jullie zeker blijven aanbevelen.

Anne- Utrecht

Bij onze zoon raakten jullie steeds de goede snaar. Duidelijk aan de ene kant en een aai over zijn bol of een grapje op het juiste moment. Jullie hebben hem niet alleen leren zwemmen, maar ook laten groeien, een supercadeau!

Jasper en Carolijn, Doorn

Beste Oscar en Voshon, na het afzwemmen gisteren heb ik jullie niet meer gezien. Vandaar via deze weg dank en complimenten voor de prettige, enthousiasmerende en aanstekelijke wijze waarop jullie onze kinderen naar hun C-diploma hebben geleid. Ze hebben het echt naar hun zin gehad.

Bas, Zeist

Geweldig bedankt voor de duidelijke, gestructureerde en vooral positieve aanpak. Jullie zien elk kind en weten er verassend veel uit te halen in korte tijd. Tot over 2 jaar, als Juliette 5 jaar is!

Boudewijn en Henriette van ’t Eind